2013. február 10., vasárnap

13.

Ő csak némán bámul, fogalmam sincs hogy azért mert jó volt, vagy nem. Remélem az előbbi.
- Ez eszméletlen volt! - szólal meg végül, majd a nyakamba ugrik, a szívemről meg egy nagy kő esett le.
- Akkor tetszett? - nézek rá elégedetten.
- Imádtam - mondja elismerő mosollyal.
- Te énekelsz valamit?
- Én nem tudok énekelni - mondja szégyellősen.
- Táncolni tudsz igaz? - mondom mosolyogva.
- Látom te tényleg figyelsz rám.
- Gyere -  fogom meg a kezét, felállok a padról és elindulok előre az ösvény vége felé.
- Hova megyünk?
- Bízz bennem! - nézek a szemébe. Az ösvény végénél egy kör alakú tér van, körülötte oszlopok tartják a kupolás tetőt. Valahonnan kiszűrődik egy lassú zene. Elengedem Zoé kezét majd a kör közepén megállok, felé fordulok és felé kinyújtom a kezemet hogy felkérjem egy táncra. Nem tétovázik hanem elém sétál és megfogja a kezem. A vállamra teszi a kezét a másikat az én kezemben pihenteti, lecsúsztatom a derekára a kezem, és elkezdünk lassan lépkedni ütemre. Először figyelem a lábunkat, majd aztán az egyik ujjával felbiggyeszti a fejemet, ezután már csak a szemébe vagyok képes nézni.

*Zoé*
Elképesztő azaz érzés ahogy együtt táncolunk. Annyira kellemes a dallam, érzem Seto szív dobogását. Mikor vége a lassú számnak akkor egy pörgősebb zene váltja fel, a zene irányát még mindig nem tudom meg mondani. Seto megáll, megfogja mind a két kezem és magához húz, elengedi az egyik kezem és az arcomra teszi a meleg kezeit, az ajka közelít az enyémhez majd összeérnek. A puha ajkai az enyémre tapadnak, az érzés felülmúlhatatlan. A nyakánál elkulcsolom a kezemet hogy véletlenül se engedjen el. Ráharap az alsó ajkamra, és hogy visszaadjam neki én megcélzom a felső ajkát. Úgy érezzük hogy ez a perc örökké tart. Legközelebb arra kapjuk fel a fejünket hogy megszólal a "TeenTop - Be ma girl" szám. Mind a ketten elnevetjük magunkat.
- Leszel a barátnőm? - kérdezi meg vörös arccal. Én meg csak gyengéd megcsókolom majd a szemébe nézek - Akkor ez egy igen? - kérdezi mosolyogva.
- Igen - mondom. Ekkora olyan boldog leszek hogy felugrok a nyakába, ő elneveti magát, de szorosan magához ölel, nehogy leessek.
Az elbénulás kerülgette mind a kettőnket így Seto letesz és megfogja a kezem, egy puszit nyom a homlokomra és mondja;
- Gyere fel hozzám - mondja, eszméletlen aranyos mosollyal.
- Minek?
- Mutatni akarok valamit.
- Hát jó - mondom, hisz végül is mi rossz történhet?
Mikor kinyílt az ajtó és beléptem egy gyönyörű szobát láttam meg. Gyönyörű.  színek összhangban voltak, meleg volt, és nagy. Belépve láttam hogy a szoba közepén a fotelek egy kört alkotnak, a közepén pedig egy asztal, azzal szembe egy hatalmas tv, körülötte hangszórók. A szobához kapcsolódik a konyha, ahol van egy bárpult, az egyik oldalán 3 szék, a másik oldalán hűtő és a többi pult. Ezekkel szemben van a sütő, és egyéb dolgok, felettük meg a szekrények amikben gondolom a porcelánok meg az ehhez hasonló dolgok.
A nappalihoz kapcsolódik a háló, ahol egy nagy kanapé van egy-egy fotel körülötte és egy TV, az alatt valami xbox körülötte meg szoba növények. Egy kígyó lépcső vezet fel, ami szép világos barna fából és vas csőből fut végig egészen az emeletig.
Fent volt egy háló, ami hasonlóan volt berendezve mint a lenti, csak itt volt könyves polc, és egy szép zongora. Mellette egy szobával volt a fürdő, ami gyönyörű kék csempékkel van beborítva, a kád hatalmas, akár 3 ember is beleférne, gyönyörű fehér a kád, és azt körülveszi fából készült burkolat. Egy zuhanyzó is van mellette, aztán egy csap, és egy nagy tükör aminek a sarkain gyönyörű virág minta díszeleg. A szobája nagyon tágas és nagy ablakok vannak beleépítve a falba, ami a padlótól felér a plafonig, és egy sarokba be van rakva egy hatalmas ágy, rajta eldobálva 3-4 párna és egy laptop, de a kilátás gyönyörű. Rá látni az egész városra. Az ággyal szembe van egy nagy tv körülötte pedig szekrények. Az ágya mellett van egy kis szekrény rajta van egy ébresztő óra, egy családi fotó, és egy pohár innivaló. A falon van egy nagy kép, egy téli tájkép, ahogy a hó lefedi az összes fenyőt, és majdnem hogy összeolvadnak.
Amikor a zongora mellett lépkedek, és lassan végig húzom a kezemet a tetején, akkor hirtelen Seto feltűnik mellettem...
- Na hogy tetszik? - szól hirtelen, én megijedek és a mellkasomra teszem a kezem, majd ránézek.
- Ez gyönyörű. Nem is tudtam hogy tudsz zongorázni.
- Már kicsit rég zongoráztam - mondja és leül a zongora elé és elkezd pár gombot lenyomogatni,először csak az egyik kezével majd mind a kettővel, és egy szép dallam kerekedik ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése